De toegangswegen tot uw bedrijf beheren: makkelijker dan je denkt

22-mrt-2021 13:34:52

Voor heel wat ondernemers zijn dit uitdagende tijden. Veiligheid op openbare locaties is belangrijker dan ooit. En met nieuwe, snel veranderende regels rond de toegestane capaciteit en social distancing-vereisten, kan het veel geld en energie kosten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de regelgeving naleeft.

Lees meer »

Dragen uw poorten bij aan de efficiëntie van uw bedrijf?

9-mrt-2021 9:36:33

In de bedrijfswereld wordt het woord 'efficiëntie' zo vaak gebruikt dat de betekenis ervan soms zoek raakt. Voor ons is haar betekenis klaar en duidelijk: efficiëntie staat voor robuuste, betrouwbare toegangsoplossingen die de goederen- en mensenstroom optimaliseren, productiviteit verhogen en kosten verlagen. In welke sector u ook actief bent, industriële poorten horen uw processen te verbeteren, niet te vertragen.

Lees meer »

Kies de juiste industriële poort om uw werkplek te optimaliseren

10-feb-2021 11:00:00

De kwaliteit van uw binnenklimaat kan de werking van uw bedrijf enorm beïnvloeden

Lees meer »

Wanneer is uw automatische deur aan vervanging toe?

2-feb-2021 14:15:00

Automatische deuren gaan jaren mee en zijn dus een uitstekende investering. Maar na verloop van tijd dient u uw automatische deur te vervangen. Wanneer is het tijd om de automatische deur te vervangen?

Lees meer »

Met efficiëntere poorten de energie-efficientie verbeteren

6-jan-2021 11:00:00

De oplossing voor betere poortisolatie is een onderbroken koudebrug. Maar wat is dat precies?

Lees meer »

Bespaart de deur energie? Dan wint het hele gebouw!

15-dec-2020 11:39:00

Wist je dat 71% van het energieverbruik in gebouwen naar de verwarming of koeling van binnenruimtes gaat? Telkens wanneer het weer het binnenklimaat verstoort, moeten de verwarmings- en koelsystemen immers een versnelling hoger schakelen. En dat heeft uiteraard invloed op het verbruik én dus portemonnee. Meer zelfs, een ongunstig binnenklimaat heeft ook een effect op de gezondheid, en productiviteit, van werknemers, klanten, ... Kortom, belangrijke bevindingen om rekening mee te houden, vooral omdat we gemiddeld 90% van ons leven binnen doorbrengen!

Lees meer »

De juiste sectionale poort voor uw bedrijf kiezen: een leidraad

27-nov-2020 12:00:00

Sectionale poorten bestaan in tal van uitvoeringen, kleuren en maten. Om in een handomdraai de juiste poort voor uw bedrijf te kiezen biedt ASSA ABLOY Entrance Systems tal van handige tools aan. Ook de gerichte vragen van ons expertise team helpen u snel op weg. 

Lees meer »

Het Internet of Things (IoT), de toegangspoort naar een geconnecteerde wereld!

23-sep-2020 13:43:00

Vandaag zijn er wereldwijd zo’n 26 miljard apparaten met het internet verbonden. Dan hebben we het niet alleen over computers, tablets, laptops en smartphones, maar ook over koelkasten, televisies, lampen ... en jawel, ook toegangspoorten! Kortom, quasi alles is straks met het internet verbonden, én kan communiceren met elkaar. Dat wordt ook wel het Internet of Things (IoT) genoemd.

Lees meer »

Straks automatische deuren installeren? Check deze tien handige tips van ASSA ABLOY.

9-sep-2020 11:55:00

De toegangsdeuren van je bedrijf zijn échte visitekaartjes: ze bepalen mee de eerste indruk van je bezoekers! Maar uiteraard zijn goede ‘looks’ alleen onvoldoende … Deuren moeten immers vooral extra veiligheid, een verbeterde toegankelijkheid én bijkomend comfort bieden. Hou daarom beslist rekening met volgende tips van specialist ASSA ABLOY Entrance Systems:

Lees meer »

Wat is een sectionale poort?

18-aug-2020 11:00:00

Je hoorde de term vast al eerder. Maar wat is een sectionale poort nu precies? Kort gezegd: het is een poort die opent naar boven toe - richting het plafond dus - waardoor je de ruimte rond de poort maximaliseert. Iets langer gezegd: het is een poort die tal van voordelen biedt voor jouw bedrijf. Ontdek ze hieronder allemaal.

Lees meer »