Toegang en bescherming: de cruciale rol van toegangssystemen voor de gezondheidszorg

14-mei-2020 14:05:38

Wat is essentieel voor een doeltreffende zorgomgeving? De veiligheid en bescherming kunnen waarborgen van patiënten, zorgpersoneel én bezoekers. En dat mag je gerust heel ruim zien: van de toegang tot het ziekenhuis, tot de manier waarop zorgpersoneel met elkaar omgaat en zich door de instelling verplaatst. Vlotte toegangsoplossingen spelen hierbij een cruciale rol op vlak van hygiëne, beveiliging en openbaarheid. Ook afdelingen als de spoeddienst, waar de logistieke doorstroom nooit mag stilstaan, zijn uiteraard afhankelijk van een uitstekende werking van toegangssystemen en laadruimtes.

Lees meer »

Kies voor een meerjarenbegroting en voorkom stilstand en kosten

6-mei-2020 9:00:00

Nu weten wat u over vijf of tien jaar kwijt bent aan het onderhoud van uw toegangsoplossingen? Dat kan! Met de meerjarenbegroting voor onderhoud van ASSA ABLOY Entrance Systems weet u perfect waar u aan toe bent en voorkomt u bovendien onverwachte stilstand of kosten. Want zelfs de meest robuuste deur of poort heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren.

Lees meer »

De zelfherstellende poort: meer veiligheid, minder onderhoud en geen energieverlies

16-apr-2020 14:50:32

In logistieke centra en magazijnen tellen we meestal heel wat verkeersstromen. Heftrucks komen op snelheid een ruimte binnengereden, reachtrucks doorkruisen smalle doorgangen aan een stevig tempo, … Aanrijdingen van poorten zijn dan ook niet uitzonderlijk. ASSA ABLOY Entrance Systems heeft hier echter een mooie oplossing voor. Hun zelfherstellende snelrolpoorten herstellen zichzelf automatisch en vergroten meteen ook de veiligheid, verlagen de onderhoudskosten en gaan energieverlies tegen.

Lees meer »

Vier goede redenen om te kiezen voor een nieuw poortvlak van ASSA ABLOY Entrance Systems

3-mrt-2020 9:34:33

De sectionale poorten van ASSA ABLOY Entrance Systems doorstaan de tand des tijds… Bij normaal gebruik hebben ze een verwachte levensduur van tientallen jaren. Toch kan er soms vroegtijdige beschadiging optreden, bijvoorbeeld door een botsing. Of misschien is een bedrijfspand na zoveel jaren gewoon toe aan een nieuwe look? ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een slimme én kostenefficiënte oplossing aan. Want door simpelweg een nieuw poortvlak aan te brengen, krijgt de bestaande sectionale poort snel en eenvoudig een tweede leven. Het is dus lang niet altijd nodig om de volledige poort te vervangen!

Lees meer »

De juiste sectionale poort voor uw bedrijf kiezen: een leidraad

27-nov-2019 12:00:00

Sectionale poorten bestaan in tal van uitvoeringen, kleuren en maten. Om in een handomdraai de juiste poort voor uw bedrijf te kiezen biedt ASSA ABLOY Entrance Systems tal van handige tools aan. Ook de gerichte vragen van ons expertise team helpen u snel op weg. 

Lees meer »

Troef of hinderpaal: de juiste sectionale poort maakt een wereld van verschil

27-nov-2019 11:45:00

Sectionale poorten vervullen in veel bedrijven een cruciale rol. Ze beschutten mensen en goederen tegen guur weer, houden ongewenste gasten buiten en helpen om de werkomstandigheden in het gebouw comfortabel te houden. Een poort die niet is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, kan echter een grote impact hebben.  Zo bewijst ook de case van Copenhagen Markets.

Lees meer »

Checklist: vijf onderhoudstips voor uw schuifdeuren

14-nov-2019 12:57:59

We weten het allemaal: automatische toegangsoplossingen moeten goed functioneren en vooral niet stilstaan. Onderhoud speelt daarbij een belangrijke rol. In onderstaand artikel vindt u alvast vijf onderhoudstips die kunnen helpen bij een veilig en energiezuinig gebruik van uw schuifdeuren.

Lees meer »

Bespaart de deur energie? Dan wint het hele gebouw!

1-okt-2019 14:51:18

Wist je dat 71% van het energieverbruik in gebouwen naar de verwarming of koeling van binnenruimtes gaat? Telkens wanneer het weer het binnenklimaat verstoort, moeten de verwarmings- en koelsystemen immers een versnelling hoger schakelen. En dat heeft uiteraard invloed op het verbruik én dus portemonnee. Meer zelfs, een ongunstig binnenklimaat heeft ook een effect op de gezondheid, en productiviteit, van werknemers, klanten, ... Kortom, belangrijke bevindingen om rekening mee te houden, vooral omdat we gemiddeld 90% van ons leven binnen doorbrengen!

Lees meer »

Wanneer is uw automatische deur aan vervanging toe?

16-mei-2019 16:42:47

Automatische deuren gaan jaren mee en zijn dus een uitstekende investering. Maar na verloop van tijd dient u uw automatische deur te vervangen. Wanneer is het tijd om de automatische deur te vervangen?

Lees meer »

Alle aandacht voor uw personeel op de laadkades

13-mrt-2019 9:00:00

Zorg dragen voor de mensen die uw distributie- en logistiek centrum laten draaien, is essentieel om uw activiteiten efficiënt te laten verlopen

Lees meer »