Met efficiëntere poorten de energie-efficientie verbeteren

6-jan-2021 11:00:00

De oplossing voor betere poortisolatie is een onderbroken koudebrug. Maar wat is dat precies?

Lees meer »

Bespaart de deur energie? Dan wint het hele gebouw!

15-dec-2020 11:39:00

Wist je dat 71% van het energieverbruik in gebouwen naar de verwarming of koeling van binnenruimtes gaat? Telkens wanneer het weer het binnenklimaat verstoort, moeten de verwarmings- en koelsystemen immers een versnelling hoger schakelen. En dat heeft uiteraard invloed op het verbruik én dus portemonnee. Meer zelfs, een ongunstig binnenklimaat heeft ook een effect op de gezondheid, en productiviteit, van werknemers, klanten, ... Kortom, belangrijke bevindingen om rekening mee te houden, vooral omdat we gemiddeld 90% van ons leven binnen doorbrengen!

Lees meer »

Het Internet of Things (IoT), de toegangspoort naar een geconnecteerde wereld!

23-sep-2020 13:43:00

Vandaag zijn er wereldwijd zo’n 26 miljard apparaten met het internet verbonden. Dan hebben we het niet alleen over computers, tablets, laptops en smartphones, maar ook over koelkasten, televisies, lampen ... en jawel, ook toegangspoorten! Kortom, quasi alles is straks met het internet verbonden, én kan communiceren met elkaar. Dat wordt ook wel het Internet of Things (IoT) genoemd.

Lees meer »

Straks automatische deuren installeren? Check deze tien handige tips van ASSA ABLOY.

9-sep-2020 11:55:00

De toegangsdeuren van je bedrijf zijn échte visitekaartjes: ze bepalen mee de eerste indruk van je bezoekers! Maar uiteraard zijn goede ‘looks’ alleen onvoldoende … Deuren moeten immers vooral extra veiligheid, een verbeterde toegankelijkheid én bijkomend comfort bieden. Hou daarom beslist rekening met volgende tips van specialist ASSA ABLOY Entrance Systems:

Lees meer »

Wat is een sectionale poort?

18-aug-2020 11:00:00

Je hoorde de term vast al eerder. Maar wat is een sectionale poort nu precies? Kort gezegd: het is een poort die opent naar boven toe - richting het plafond dus - waardoor je de ruimte rond de poort maximaliseert. Iets langer gezegd: het is een poort die tal van voordelen biedt voor jouw bedrijf. Ontdek ze hieronder allemaal.

Lees meer »

Toegang en bescherming: de cruciale rol van toegangssystemen voor de gezondheidszorg

14-mei-2020 14:05:38

Wat is essentieel voor een doeltreffende zorgomgeving? De veiligheid en bescherming kunnen waarborgen van patiënten, zorgpersoneel én bezoekers. En dat mag je gerust heel ruim zien: van de toegang tot het ziekenhuis, tot de manier waarop zorgpersoneel met elkaar omgaat en zich door de instelling verplaatst. Vlotte toegangsoplossingen spelen hierbij een cruciale rol op vlak van hygiëne, beveiliging en openbaarheid. Ook afdelingen als de spoeddienst, waar de logistieke doorstroom nooit mag stilstaan, zijn uiteraard afhankelijk van een uitstekende werking van toegangssystemen en laadruimtes.

Lees meer »

Kies voor een meerjarenbegroting en voorkom stilstand en kosten

6-mei-2020 9:00:00

Nu weten wat u over vijf of tien jaar kwijt bent aan het onderhoud van uw toegangsoplossingen? Dat kan! Met de meerjarenbegroting voor onderhoud van ASSA ABLOY Entrance Systems weet u perfect waar u aan toe bent en voorkomt u bovendien onverwachte stilstand of kosten. Want zelfs de meest robuuste deur of poort heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren.

Lees meer »

De zelfherstellende poort: meer veiligheid, minder onderhoud en geen energieverlies

16-apr-2020 14:50:32

In logistieke centra en magazijnen tellen we meestal heel wat verkeersstromen. Heftrucks komen op snelheid een ruimte binnengereden, reachtrucks doorkruisen smalle doorgangen aan een stevig tempo, … Aanrijdingen van poorten zijn dan ook niet uitzonderlijk. ASSA ABLOY Entrance Systems heeft hier echter een mooie oplossing voor. Hun zelfherstellende snelrolpoorten herstellen zichzelf automatisch en vergroten meteen ook de veiligheid, verlagen de onderhoudskosten en gaan energieverlies tegen.

Lees meer »

Vier goede redenen om te kiezen voor een nieuw poortvlak van ASSA ABLOY Entrance Systems

3-mrt-2020 9:34:33

De sectionale poorten van ASSA ABLOY Entrance Systems doorstaan de tand des tijds… Bij normaal gebruik hebben ze een verwachte levensduur van tientallen jaren. Toch kan er soms vroegtijdige beschadiging optreden, bijvoorbeeld door een botsing. Of misschien is een bedrijfspand na zoveel jaren gewoon toe aan een nieuwe look? ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een slimme én kostenefficiënte oplossing aan. Want door simpelweg een nieuw poortvlak aan te brengen, krijgt de bestaande sectionale poort snel en eenvoudig een tweede leven. Het is dus lang niet altijd nodig om de volledige poort te vervangen!

Lees meer »

De juiste sectionale poort voor uw bedrijf kiezen: een leidraad

27-nov-2019 12:00:00

Sectionale poorten bestaan in tal van uitvoeringen, kleuren en maten. Om in een handomdraai de juiste poort voor uw bedrijf te kiezen biedt ASSA ABLOY Entrance Systems tal van handige tools aan. Ook de gerichte vragen van ons expertise team helpen u snel op weg. 

Lees meer »