Wanneer is uw automatische deur aan vervanging toe?

16-mei-2019 16:42:47

Automatische deuren gaan jaren mee en zijn dus een uitstekende investering. Maar na verloop van tijd dient u uw automatische deur te vervangen. Wanneer is het tijd om de automatische deur te vervangen?

Dure herstellingen

Als uw automatische deur beschadigd raakt, kan een herstelling duurder uitkomen dan een vervanging. Met een nieuwe deur krijgt u meer waar voor uw geld, aangezien ze dan over de nieuwste functies en technologie beschikt.

Overwerkt

Ook al gaan automatische deuren jaren mee, toch zal er na verloop van tijd slijtage optreden. Hoe ouder ze is, hoe meer problemen er optreden door jarenlang intensief gebruik.

Als ze regelmatig defect is en u ze vaker moet laten herstellen, is het wellicht tijd om een nieuwe te laten plaatsen.

Ook als uw deur niet meer geproduceerd wordt en er geen wisselstukken meer beschikbaar zijn, is het waarschijnlijk het moment om uw automatische deur te laten vervangen.

De noden, regels of omgeving veranderen

Als uw noden veranderen, als de veiligheidsrichtlijnen wijzigen, als er nieuwe bouwvoorschriften zijn of als uw bedrijf toe is aan verandering, is het misschien tijd om uw apparatuur te herbekijken. Uw deuren moeten hun taak optimaal vervullen.  

Misschien voldoet de algemene toestand of het uitzicht van de deur niet meer aan de standaarden of het imago van uw bedrijf en is het tijd voor een deur die aan uw esthetische wensen voldoet.

We raden u aan om uw deuren goed te laten onderhouden voor een lange en betrouwbare levensduur. Maar wij vinden het ook belangrijk om te weten wanneer wisselstukken geen soelaas meer bieden en het moment is gekomen om uw automatische deur te vervangen. Zo kunt u het risico op ongevallen en letsels aan de ingang beperken en altijd genieten van esthetische deuren die betrouwbaar functioneren.